Lagmaterial finns att hämta ut nu på söndag!

6 april 2016


Större delen av det beställda lagmaterialet är nu på plats och kommer att finns tillgängligt för uthämtning nu på söndag den 10 april. Några delar av beställningen har fortfarande inte levererats och skulle det vara så att ditt lag ännu inte har något att hämta ut under söndagen, så kommer berört lag att bli informerade om det i förväg, under morgondagen.

Mellan kl 09:00-17:00 kommer konsulenterna att vara på plats i Ängskolans gymnastiksal för materialutlämningen. De lag som även ska lämna tillbaka material tar med sig allting dit.

I den andra salen har våra 5- och 7-mannalag fotografering. I samband med det kommer det även att finnas försäljning av SIK-kläder på plats för alla som vill handla. Sortimentet för dagen består av shorts, strumpor och t-shirts i storlekarna 128-164.

Materialutlämning

Dag: Söndag 10 april
Tid: 09:00-17:00
Plats: Ängskolans gymastiksal
Adress: Vackra Vägen 6, 172 40 Sundbyberg

Kommentar Gäller det även tränarpaketet??
- Micke. SIK P03. 7 apr 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv