Gotland på besök när herrlagets tredje match ska spelas

20 april 2016

Herrlag

Full pott 

FC Gute måste vara det lag i division 2 norra svealand som får avsätta mest tid åt att planera resor till och från ens bortamatcher då laget är hemmahörande på Gotland. De har inlett serien på bästa möjliga sätt genom att ha tagit full pott både mot Värmdö (borta) och Skiljebo (hemma). Till lördagens match på Sundbybergs IP kommer FC Gute säkerligen med gott självförtroende och med ett mål om att forsätta på samma inslagna väg. Lagets starkast lysande stjärna och assisterande tränare är Robert Mambo Mumba som inte bara gjort 50 talet landskamper för sitt hemland Kenya utan även tidigare i sin karriär spelat för klubbar som Örebro, Häcken, GIF Sundsvall m.m. Dock ska sägas att FC Gute inte är ett lag som förlitar sig på en spelare utan drivs av starka kollektiva insatser och ett snabbt omställningsspel. Vi välkomnar FC Gute till Sundbybergs IP! 

Tredje gången gillt?

Senast i lördags spelade herrlaget mot Sollentuna FK och lyckades tyvärr inte få med sig någon poäng från den bortamatchen. Dock var det, om man jämför med premiären, ett steg i rätt riktning herrlaget tog och på det spåret fortsätter de nog gärna. Matchen spelas på lördag kl. 15:00 på Sundbybergs IP och som vanligt står fiket öppet för den kaffe, bull och godissugne.

Sundbybergs IK - FC Gute 
Var: Sundbybergs IP
När: Lördagen 23 april 15:00
Hur: Ses på plats!


Damlag

Damlaget spelar sin andra match på söndag. För motståndet står Hässelby SK FF och matchen startar kl. 19:00 på Sundbybergs IP. Premiären för damlaget slutade med en 1-0 förlust och även om motståndarna Sollentuna FF var duktiga så hade inte ett oavgjort resultat varit orättvist. Nu till helgen är det hemmamatch som väntar och om ni inte tidigare sett vårat damlag spela så är denna helg ett ypperligt tillfälle! 

Sundbybergs IK - Hässelby SK FF B 
Var: Sundbybergs IP
När: Söndagen 24 april 19:00
Hur: Ses på plats!

 Dam-HSK 2016    Herr-Gute 2016


Arkiv