Sollentuna på menyn för både dam- och herrlag i helgen

12 april 2016

Under kommande helg spelar både dam- och herrlag mot Sollentuna. Damernas match spelas söndag den 17 april på Helenelunds IP med matchstart kl. 17:00. Herrarnas match spelas lördag den 16 april kl. 18:00 på Skytteholms IP. Herrarnas match går, förutom att se den på plats, även att streama på nedanstående länk.
https://nyhetstajm-tv.solidtango.com/live/sollentuna-ff-sundbybergs-ik


Seriepremiär för damerna

Efter att ha varit med om ett roligt och fartfyllt första år förra året slutade det upp med att damlaget tog klivet upp till division 4! Detta efter att tillslut hamnat på en andra plats i förra årets division 5 serie. Laget har både fått in en hel del nya spelare och även två nya tränare vilka allihop kompletterat truppen väl och hjälpt damlaget ta de nödvändiga kliv som behövts ta för att göra sig redo för årets serie. Försäsongen har resultatmässigt inte varit fantastisk men däremot hjälpt damlaget se vad för träningsbehov som finns och vilka utvecklingsmöjligheter laget har. Söndagens premiär är både damlagets och Sollentunas första match i division 4. Ses där!


Sollentuna tippade att vinna serien

Förra året slutade Sollentuna 3:a i division 2 Norra Svealand. Detta efter att de under inledningen av andra halvan förlorat 5 raka matcher som gjorde att gapet blev för stort till de ovanför. Dock ledde de vid ett flertal gånger serien och så som i år var de även förra året favoriter att vinna serien. Till i år har de lyckats behålla alla sina spelare och för att laget inte ska sluta topp 2 i serien ska det mycket till. I Första omgången mötte laget Skiljebo på bortaplan och ledde fram till den 92:a minuten med 1-3. Matchen slutade 3-3! och Sollentuna har nog pratat ihop sig om hur de ska undvika att sådant händer igen. 

Man kan inte påstå att vårt herrlag hade en roligare premiärmatch efter att ha blivit 0-3 demolerade av Karlberg på Sundbybergs IP. Det var ett herrlag som inte riktigt gick att känna igen då det inte var mycket som stämde denna lördag eftermiddag. Till lördagens match kommer förhoppningsvis herrlaget med en bra träningsvecka i benen och nytt samlat mod då detta är ett måste för att herrlaget ska kunna matcha seriefavoriten Sollentuna. 

Sollentuna FK - Sundbybergs IK (Damlag)
Var: Helenelunds IP
När: Söndagen 17 april 17:00
Hur: Ses på plats!

Sollentuna FF - Sundbybergs IK (Herrlag)
Var: Skytteholms IP
När: Lördagen 16 april 18:00
Hur: Ses på plats alternativt streama på följande länk. https://nyhetstajm-tv.solidtango.com/live/sollentuna-ff-sundbybergs-ik

Arkiv