Matchflyttar S:t Erikscupen

30 mars 2016

Om ni som träningsgrupp planerar att genomföra några matchflyttar av hemmamatcher i S:t Erikscupen så kan vi på kansliet hjälpa er. Observera att denna hjälp endast gäller flytt av hemmamatcher och ska ni flytta bortamatcher får ni kontakta motståndarna själva. Tänk på att ni ska ha legitima anledningar för flytt av match och exempel på det är: matchkrock med lag från egna träningsgruppen, klassresa, träningsläger, sommarcup etc.

För att vi ska kunna hjälpa er flytta en match behöver ni gå till väga på följande sätt:

1. Hitta en helg (gärna fler) som ni önskar flytta matchen till.
2. Kontakta motståndarna och kom överens om det är okej att flytta matchen till den helgen.
3. Sammanställ alla matcher ni vill flytta och skicka de till Isaac med nedanstående information
    - Datum, klockslag, matchnummer och motståndare på den planerade matchen.
    - Önskade datum (gärna fler än ett datum) för när den planerade matchen skall spelas istället.
4. Om ni vill flytta en match till er egna träningstid är det något ni själva får hantera.

Vi vill ha era matchflyttarönskemål senast tisdag den 5 april. Önskemålen skickas till Isaac. Hans kontaktuppgifter hittar ni här.

Matcher som flyttas av er som träningsgrupp efter den 11 april debiteras på en kostnad mellan 100 och 500 kr av Stockholms fotbollsförbund och den eventuella kostnaden står ni som träningsgrupp för. Så se gärna över ert spelprogram väldigt noga så att ni inte åker på olika kostnader under säsongen.

För att läsa på mer om vad som gäller vid matchflyttar men även inställda matcher och när ni eller motståndarna sent lämnar återbud klicka här.


Arkiv