Fotbollslekis - börja spela fotboll med Sundbybergs IK

28 mars 2016

Varje år startar vi upp nya grupper med de yngsta barnen som vill börja spela fotboll. Aktiviteterna hålls för barn från alla Sundbybergs områden på planer nära ditt barns hemmiljö (City, Duvbo, Rissne, Ursvik, Ör, Hallonbergen). Fotbollsaktiviteterna startar under augusti månad från det år ditt barn fyller 5 år och hålls 1 dag per vecka under ledning av Sundbybergs IK:s utbildade fotbollskonsulenter. Vi tränar utomhus på sommarhalvåret och inomhus på vintern.


Årets Barn- och ungdomsförening i Stockholm 2015


Sundbybergs IK Fotboll är Sundbybergs största idrottsrörelse och blev under 2015 vald till "Årets barn- och ungdomsförening" av Stockholms fotbollsförbund. I juryns motivering lyftes bland annat vår effektiva organisation, vår kommunikation och vår transparens mot medlemmarna upp som positivt, men framför allt vår unika fotbollsmodell: Sundbybergsmodellen. Sundbybergsmodellen, som ges ut i bokform, är vår unika läroplan för fotboll. I den beskriver vi, år för år, hur ditt barn kommer att träna och spela med våra lag. Det är där du ser hur vi vill förena fotbollskvalitet med sunda värderingar. Alla våra medlemmar får ett var sitt exemplar.

Läs mer om Sundbybergsmodellen här >>

Du som förälder är vår viktigaste resurs

Nästan all idrottsverksamhet i Sverige bygger på att föräldrar hjälper till att träna sina barns lag. Så är det även hos oss och därför ser vi mycket fram emot att tillsammans med dig leda ditt barns lag. Under lekistiden håller våra erfarna fotbollskonsulenter i träningen, men de kommer redan från start att börja blanda in dig som är förälder för att sedan på sikt lämna över helt till föräldragruppen. Fördelen du får hos oss är att Sundbybergsmodellen ger dig allt du behöver för att hålla "proffsiga" träningar redan från start. Du behöver inte ha någon större erfarenhet av fotboll. När föräldragruppen tagit över kommer fotbollskonsulenterna hela tiden att vara i närheten och stötta där det behövs. Men innan dess ser de till att alla föräldrar och barn är redo och att föräldramöten har hållits där uppgifterna runt laget fördelats ut på olika personer.

Vad kostar det?

De första tre tillfällena är kostnadsfria, för att barnet ska ha en möjlighet att "prova på" först. Därefter delas faktura ut för fortsatt spel. Kostnaden för fotbollslekis är 600 kr och i priset ingår även ett startpaket med boll, t-shirt och vattenflaska.

Du kan anmäla ditt barn året runt

Du kan närsomhelst på året anmäla intresse för att spela fotboll med oss. Fyll i formuläret nedan eller kontakta  våra fotbollskonsulenter. I år riktar sig fotbollslekis till alla barn födda 2011. Klicka här för att anmäla ditt barn>>

Om du har frågor

Kontakta våra fotbollskonsulenter.


Arkiv