Vi föreläste hos StFF som gott föreningsexempel!

17 februari 2016

DSC_0081

Under torsdagen 11 februari deltog SIK Fotboll på den årliga konferensen för föreningskonsulenter, som anordnas av Stockholms Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarna. Runt 50-talet konsulenter och representanter från fotbollsklubbar runt om i Stockholm, var på plats för att byta erfarenheter och diskutera aktuella ämnen inom Stockholmsfotbollen. Vi var en av tre klubbar som var speciellt inbjudna att föreläsa om sin verksamhet, under temat "Goda föreningsexempel".

Fotbollschef Senai Berhane stod stadigt vid podiet och berättade om vår stora resa som gjorts mellan 2011-2016. Där bl.a. kansliets förbättrade arbetsmetoder, det effektiviserade styrelsearbetet, medlemmarnas årsmöte och Sundbybergsmodellen togs upp, samt våra framtidsvisioner och vad som är "nästa steg" i vår fortsatta utveckling. Presentationen fick väldigt positiv feedback från många olika håll och känslan vi konsulenter tar med oss är att ytterligare nyfikenhet väckts, kring vad vi tillsammans åstadkommer här i Sundbybergs IK Fotboll!


Vi vill även passa på att påminna om årets viktigaste dag – tisdag den 8 mars – då vi tillsammans sätter våra gemensamma prioriteringar för 2016 under vårt unika Årsmöte!

För att anmäla dig till årsmötet klickar du här >>

Arkiv