Sundbybergs IK Fotboll med i ny reklamfilm

22 november 2016

reklam svenskaspel

I samband med gårdagens fotbollsgala släpptes reklamfilmen "Uppladdningen". I filmen ser vi flera spelare från Sundbybergs IK Fotboll som agerar skådespelare mot inga mindre än spelarna i svenska herr- och damlandslagen.

Filmen är en del av initiativet "Alla är olika - olika är bra". Ett projekt som drivs av Svenska Fotbollförbundet tillsammans med Svenska Spel och ICA. Sundbybergs IK Fotboll medverkar i filmen eftersom den stämmer överens med vår värdegrund som värnar om en inklusiv miljö där alla får vara med. Något som också var en av anledningarna att vi blev tillfrågade av Svenska Spel att medverka.

Spelarna som syns i filmen från F09, F08, F06, F04, F02 och DJ fick biljetter till Fotbollsgalan och fick uppleva kvällen på plats i Globen.

Arkiv