Härligt engagemang på årets Fotbollsavslutning!

15 november 2016

Fil 000(1)

Under söndagen genomfördes årets upplaga av Fotbollsavslutningen i Löthallen. Det var många besökare på plats och i vanlig ordning full fart fån början till slut!

Dagen innehöll medaljutdelningar, uppvisningsmatcher och tävlingar. Fiket höll öppet, det såldes massvis med fotbollskläder och Stadium Bromma var på plats med sitt tryckeri som alltid är mycket populärt. De som ville vara lite extra grönvita dagen till ära kunde även besöka vårt eminenta ansiktsmåleri.

Vi vill tacka alla funktionärer, med Damjuniorlaget, i spetsen för att de ställde upp med sin arbetskraft. Utan er hjälp hade dagen inte fungerat. Vi vill även lyfta fram alla SIK-spelare, föräldrar och anhöriga som var på plats och skapade den härliga stämningen i hallen!

Kommentar Stort tack till er Elias och Isaac! Ni gör ett otroligt jobb. Alla dagar i veckan, kvällar och helger. Alla 1000 barn och deras föräldrar är garanterat tacksamma.
- Roberto. 15 nov 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv