Bra prestation av herrarna trots förlust

9 oktober 2016


Tyvärr blev det inga poäng att ta med sig från Norrtälje men Herrlaget bjöd upp till betydligt bättre spel än senaste matchen, vilket lovar gott inför sista omgången

En match som första minuterna började lite skakigt från bortalagets sida, men efter dryga tio minuter var Sundbyberg med i matchen på allvar. Det känns som att de grönklädda var på gång men plötsligt åker man på en mycket hårt dömd straff efter en axel-mot-axel-tackling i straffområdet. Andreas Bellander slog självsäkert in 1-0 till BKV i den 33:e minuten från elva meter. Sundbyberg fortsatte dock att kämpa på och gjorde det tufft för BKV som tvingades dra på sig två gula kort.

I den andra halvlekens 58:e minut kvitterade Sundbyberg på nick av Kim Skarf Larsson, mycket snyggt! Tyvärr höll det inte så länge innan Division 2 Norra Svealands skyttekung Emil Skogh (25 mål) valde att punktera matchen på egen hand och fastställde slutresultatet 3-1. Värt att notera är att BKV fick ytterligare en straff med sig, som den gången parerades av en fantastiskt räddning från Sundbybergs rutinerade Kjell Jönsson i målet. Bortalagets spelare var besvikna på domartrion som valde att fria två misstänkta straffsituationer, som givetvis hade haft en stor betydelse för matchens utgång. Precis som det brukar vara får lag som slåss i tabellens nedre regioner sällan marginalerna på sin sida, inget mer att göra än att bita ihop och gå vidare.

Glöden laget visade upp var en helt annan än den som syntes i senaste hemmamatchen mot IK Franke. Det här är definitivt en prestation att ta med sig, inför sista avgörande matchen hemma mot Gamla Upsala på lördag.

BKV Norrtälje - Sundbybergs IK 3-1 (1-0)

33' Varning Daniel Rojas
33' 1-0 Andreas Bellander (BKV Norrtälje)
42' Varning Samuel Haglund (BKV Norrtälje)
45' Varning Noi Snæholm Olafsson (BKV Norrtälje)
58' 1-1 Kim Skarf Larsson
61' Varning Simon Sellin (BKV Norrtälje)
62' 2-1 Emil Skogh (BKV Norrtälje)
75' Varning Andreas Bellander (BKV Norrtälje)
80' Varning Senai Berhane
83' 3-1 Emil Skogh (BKV Norrtälje)

Domare: Marcus Jeppsson, Gävle
Publik: 158

Startelva:
1. Kjell Jönsson (MV)
2. Lauin Amen (K)
3. Senai Berhane
4. Tahsin Anar
9. Armin Iranpak
11. Daniel Rojas - ut 62
13. Jonathan Gillberg
15. Tobias Waldenström Soldati - ut 90
17. Anton Agrest
20. Robel Asfaha
21. Kim Skarf Larsson - ut 89

Ersättare:
28. Martin Limpar (MV)
5. Richard Ntirugelegwa - in 89
6. Eddie Williamson - in 90
12. Alexander Dawit
14. Christos Kitsos - in 62


Nästa match

Sundbybergs IK - Gamla Upsala SK
Lördag 15 oktober 15:00 Sundbybergs IP

Arkiv