Herrlaget spelar avgörande match på lördag

10 oktober 2016


Lördagen 15 oktober spelar herrlaget säsongens sista seriematch och ett nytt kontrakt till Division 2 står på spel!

Laget har haft några tunga veckor bakom sig med tre raka förluster, senast borta mot BKV Norrtälje. Däremot börjar lagets formkurva återigen peka uppåt, då man stod för en lovande insats mot BKV trots utebliven poängutdelning.

Allt avgörs på lördag

Tabellens olika slutscenarion är många, men för att koka ner det hela så behöver SIK ta poäng och sedan hoppas på att andra resultat ska gå deras väg.

 

Sista omgångens spelschema


Kom och stötta laget!

Det är nu laget verkligen behöver er i ryggen. Ett starkt publikstöd kan vara avgörande på lördag! Det här kan även vara Stephanos Tecles sista match som huvudtränare. Vi ses på Sundbybergs IP, se till att ta med dig så många du kan till matchen. Nu vänder vi det här tillsammans!


Sundbybergs IK - Gamla Upsala SK

När: Lördag 15 oktober 15:00
Var: Sundbybergs IP
Hur: Ses på plats!

Kommentar Jag önskar att jag kunde vara på plats. Men jag är på semester utomlands. Håller tummarna för att ni klarar er kvar. Ni är ett bra exempel på vad idrott I Sundbyberg betyder för kommunens profil.
- Janne Kihl . 13 okt 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Svar till: Janne Kihl Tack Janne!
- SIK Fotboll. 14 okt 2016 (Abuse)

Arkiv