SIK Fotboll arrangerar Tränarutbildning C-diplom

19 januari 2016
Söndag den 13 mars/3 april* arrangerar SIK Fotboll Tränarutbildning C-diplom. Det är fotbollsförbundets introduktionskurs och första steget i den nya tränarutbildningen. Kursen bekostas av Sundbybergs IK Fotboll och är därmed kostnadsfri för de SIK-ledare som deltar.

*C-diplom är uppdelat på två heldagskurser vid två olika datum. Kursdag 1 äger rum söndag den 13 mars och kursdag 2 sker söndag den 3 april, webbuppgift sker mellan tillfällena. Observera att du är på plats båda dagarna!

Teorin äger rum på kansliet och praktiken på Sundbybergs IP alternativt Golfängarnas BP.

Klicka på länken uppe till höger för att komma till anmälan, tänk på att vi har ett begränsat antal platser - ca 20 platser - och det är principen först till kvarn som gäller. Vi stänger anmälan för SIK-ledare fredag den 26 februari. 2016-03-02 ANMÄLAN STÄNGD DÅ KURSEN FYLLTS

Klicka här om du vill veta mer om innehållet i C-diplom >>Kommentar vart finns länken? vad kostar det?
- Nikos. 20 jan 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv