Möjlighet för våra spelare att gå domarkurs 21 februari

19 januari 2016
*2016-01-25 OBS! Anmälan är stängd då kursen är full. De första 20 som anmält sig har erhållit plats och kommer få en bekräftelse via mejl.

Söndag den 21 februari arrangerar SIK Fotboll Stff:s grundkurs för att bli behörig 5- och 7-manna domare. Grundkursen är fotbollsförbundets introduktionskurs och första steget i domarutbildningen.

Grundkursen är en heldagskurs, 09:00 - 16:00, och teorin äger rum på kansliet och praktiken på Sundbybergs IP alternativt Golfängarnas BP. Mer information om exakt schema kommer när alla kursplatser fyllts.

För att kunna gå utbildningen behöver man vara född -03 eller tidigare. De som går utbildningen kommer ha möjlighet att döma 5-mannamatcher i Sundbyberg under året. 

Om spelarna i laget du leder är födda 2003 eller tidigare bör du som SIK-ledare fråga spelargruppen om det finns någon som är intresserad av att gå domarutbildning.

Klicka på länken uppe till höger för att komma till anmälan, tänk på att vi har ett begränsat antal platser - ca 20 platser - och det är principen först till kvarn som gäller.


Kommentar Jag vill bli domare.
- Kevin hady. 20 jan 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Har missat helt, finns det möjlughet att stå på någon reserv lista
- Adam Permerin . 29 jan 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv