Korv, fyrverkeri och tårta på Herrlagets sista match!

30 september 2015 div2.jpg

Efter förra helgens seger mot IFK Viksjö stod det klart att vårt Herrlag vunnit Div 3 Östra Svealand, med en omgång kvar att spela. Över 50 Sundbybergs-supportrar hade tagit sig till Viksjövallen för att se laget säkra förstaplatsen. Nästa år spelar vi i Division 2!

I sista matchen möter vi 2:a-placerade Karlberg

I säsongens sista hemmamatch på lördag 3/10 kl 14:00 möter vi serietvåan Karlbergs BK. Där vill vi visa varför vi har vunnit serien, samtidigt som vi ställer till med stor publikfest. Karlberg kommer att få jobba hårt för att inte tappa sin 2:a-plats och missa kvalet till Div 2. 

Vi bjuder på korv, tårta, dricka och fyrverkerier

Matchen kommer bli en stor avslutningsfest på en fantastisk säsong där många supportrar har följt laget hela vägen. Vi hoppas att du kommer med och hyllar laget på lördag. Gör du det bjuder vi dig på korv, tårta, dricka och fyrverkerier.

Vi ses på Sundbybergs IP! 


SIKkb

Arkiv