Lyckad fotbollshelg för SM & Nationella spelen!

16 september 2015


Helgen den 11 till 13 september arrangerade Sundbybergs IK Nationella spelen i fotboll för personer med funktionsnedsättning. Över 40 lag från hela Sverige hade tagit sig till Sundbyberg för att delta. Det var fantastisk fotboll och en härlig inramning det bjöds på vid spelplanerna Sundbybergs IP, Rissne IP och Ursviks IP samt runt omkring hela Sundbyberg. Efter att ha tagit del av invigningsmarschen och invigningsceremonin, discot som ägde rum i Löthallen under lördag kväll och som tidigare nämnt den fantastiska fotboll och glädje det bjöds på under mästerskapet kan vi bara konstatera att det blev ett lyckat mästerskap.

Vi vill rikta ett stort tack till Sundbybergs stad, Kultur- & Fritidsnämnden, all idrottspersonal inom Sundbybergs stad, Ängskolan, Kommunala musikskolan och Droppens konditori. Sist men inte minst vill vi tacka alla deltagande lag, funktionärer och domare för att ni tog er till Sundbyberg och var med att skapa något som för Sundbybergs IK för all framtid kommer vara oförglömligt. 

Bild till Nyhet på hemsidan

Fler bilder finns att se på facebooksidan "SM & Nationella spel i Fotboll 2015". Du finner den genom att klicka här.

Arkiv