Nya segrar för våra A-lag!

17 augusti 2015

Båda våra A-lag på herr- och damsida fortsätter att gå som tåget. Under lördagen besegrade damerna Kista SC med komfortabla 4-0 på Akalla Gårds BP och leder förtillfället serien, med två matcher mer spelade.

Herrlaget gick i sin tur upp i serieledning i Div 3 Östra Svealand, efter att ha byggt på sin fina segersvit med den åttonde raka vinsten! Denna gång var det Bele Barkarbys tur att se sig besegrade och slutresultatet skrevs till 3-0 i Sundbybergs favör borta på Veddestavallen.


Kommande matcher

Tisdagen 25 augusti 20:15 spelar Damlaget sin nästa match. Toppkonkurenten IFK Lidingö FK står för motståndet på Lidingövallen.

Och redan nu på lördag 22 augusti är det dags för Herrlagets nästa hemmamatch, då FOC Farsta gästar Sundbybergs IP:s gräs. Matchstart är kl. 13:00.

Kom och stötta våra duktiga A-lag genom att vara på plats!

 

Arkiv