Moe har slutat, Isaac har börjat

28 juni 2015


Moe slutar 

Vår omtyckte fotbollskonsulent Moe, Mohammed Ali, slutade på kansliet den 1 juli. Moe, som på kort tid blivit en mycket omtyckt person bland både spelare, ledare och kollegor, ska nu börja studera. Under det år Moe har varit hos oss har vi hunnit med många viktiga framsteg med hela SIK Fotbolls utveckling. Vi hoppas och tror att Moe även i fortsättningen kommer att synas regelbundet bland våra lag och på våra fotbollsplaner. Lycka till Moe!

Isaac börjar

Vi har samtidigt den stora glädjen att berätta att Isaac Bengtsson nu tagit över arbetsuppgifterna som fotbollskonsulent. Isaac är en av våra mest erfarna tränare bland våra lag. Just nu tränar han våra herrjuniorer, men han har följt spelarna sedan många år tillbaka. Under långa perioder har han varit ensam ansvarig och skött alla delar av lagledning och träning. Isaac har rivstartat i sin roll som fotbollskonsulent och har nu arbetat i cirka tre veckor . Välkommen Isaac!
Arkiv