Kansliets sommaröppettider

23 juni 2015 SIK Fotbolls kansli kommer inte att vara öppet under hela sommaren då vår personal ska ha semester.

Fotbollskansliet har stängt under vecka 27, 28 och 29. Detta innebär att från måndag den 29 juni till och med måndag den 20 juli är kansliet stängt och att frågor rörande fotbollsverksamheten besvaras antingen innan det stänger eller efter att det åter öppnat. Föreningens kassör Ylva Wastesson är även hon inte tillgänglig under ovanstående datum och därav kan inte ekonomi relaterade ärenden lösas under denna period.

Under vecka 33 arrangerar Sundbybergs IK Fotboll vårat årliga evenemang Fotbollsskolan. Då det är heldagsaktiviteter innebär det att kansliet är stängt. För att anmäla din son/dotter till Fotbollsskolan klickar du här.

Trevlig sommar!

Arkiv