Dam- och Herrlag mot en spännande höst!

23 juni 2015
Damlaget har endast en förlust
Det inför året nystartade damlaget har slutfört säsongs första hälft. Damlaget har fått ihop en stabil och bra trupp som för närvarande ligger på en andraplacering i serien, efter fem segrar och endast en förlust. I flera matcher har även många duktiga spelare från de äldre flicklagen lånats upp och gjort mycket bra ifrån sig.

Höstsäsongen ser definitivt spännande ut och drar igång igen då damerna åker för att spela bortamatch mot Kista SC, lördag den 15 augusti kl 14:00 på Akalla Gårds BP.

Tre raka för herrlaget
Herrlaget i sin tur är nu uppe i tre raka segrar och har klättrat upp i tabellen och är endast fyra poäng bakom serieledarna. Herrlagets sista match innan sommaruppehållet spelas onsdag den 24 juni 19:30 på Stadshagens IP och Karlberg står för motståndet. Vi får hoppas på att den goda formen från de senaste matcherna sitter kvar och att herrlaget lyckas slå Karlberg.

Herrarnas höstsäsongen startar sedan upp på hemmaplan då Täby FK besöker Sundbybergs IP, lördag den 1 augusti kl 19:30!


Arkiv