Sundbybergs IK har tagit sig till final i Folkspel Cup!

2 juni 2015 Folkspel Cup är en säljtävling där föreningar tävlar om vilken förening som kan sälja flest bingolotter. Under vissa utvalda veckor blir deltagande föreningar i denna cup ställda mot varann i så kallade "utslagningsmatcher". Vinnaren tar sig då vidare till nästa omgång medan förloraren dessvärre åker ur cupen. Vinnaren av finalen får en plats i höstens ombudsgala och är där garanterad minst 10000 kr till ens ungdomsverksamhet. Under våren har Sundbybergs IK lyckats ta sig förbi fem omgångar genom att sälja fler bingolotter än fem andra föreningar och är därmed nu i FINAL! Där möter man nu grannföreningen Vasalunds IF. Tävlingsveckan är från den 8 juni till och med 14 juni.

Vi behöver nu all hjälp vi kan få för att stå som slutsegrare. Om det är någon vecka på året ni ska köpa en bingolott så är det vecka 24 och om det är någon dag på året ni ska spela bingolotto så är det söndag den 14 juni. Det finns även möjligheten att tjäna pengar till ens lagkassa genom att sälja bingolotter. Om du vill köpa en bingolott eller om ert lag vill sälja bingolotter bör ni kontakta Denita Landegren. Hon kan nås antingen via mejl denita@sik.org eller telefon 0704-30 65 96.

Arkiv