Sundbybergs IK har lyckats ta sig till semifinal i Folkspel Cup

7 maj 2015 Folkspel Cup är en säljtävling där föreningar tävlar om vilka som kan sälja flest bingolotter. Under vissa utvalda veckor blir deltagande föreningar i denna cup ställda mot varann i så kallade "utslagningsmatcher". Vinnaren tar då sig vidare till nästa omgång medan förloraren tyvärr åker ur cupen. Under våren har Sundbybergs IK lyckats ta sig förbi fyra omgångar genom att sälja fler bingolotter än fyra andra föreningar och är därmed nu i semifinal! Där möter man Trosa Vanghärad SK. I den andra semifinalen kämpar Vasalund IF mot Södertälje Sportklubb om den åtråvärda finalplatsen. Tävlingsveckan som gäller för semifinalerna är 11-17 maj.

Vinnaren av cupen får en plats i höstens ombudsgala och är där garanterad minst 10000 kr till ens ungdomsverksamhet.
Om du vill stödja Sundbyberg IK's möjlighet att ta sig till final kan du köpa en bingolott. Det finns även möjligheten att tjäna pengar till ens lagkassa genom att sälja bingolotter. För ovanstående alternativ bör ni kontakta Denita Landegren. Hon kan nås antingen via mejl denita@sik.org eller telefon 0704-30 65 96.

Arkiv