Knatteligan för 2008:or och Internligan för 2009:or

5 maj 2015

Knatteligan för 2008:or

I samarbete med föreningarna Sollentuna FK, Norrtull SK och Runby IF arrangerar Sundbybergs IK Fotboll Knatteligan för våra träningsgrupper med spelare födda 2008. Knatteligan är ett matchsammandrag mellan de olika föreningarnas flick -och pojklag födda 2008 som äger rum vid 4 tillfällen per år. Till respektive tillfälle måste ni från er träningsgrupp anmäla antalet lag från er träningsgrupp som ska delta. Vi rekommenderar att ett lag består av 7-8 utespelare och 1 målvakt. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till Mohamed Ali Omar via mail senast 14 dagar innan respektive tillfälle. Följande datum spelas Knatteligan:

  1. 31 maj i Sollentuna, anmälan av antal lag senast 17 maj.
  2. 22 augusti på Golfängarnas BP, anmälan av antal lag senast 8 augusti
  3. 29 augusti i Norrtull, anmälan av antal lag senast 15 augusti
  4. 26 september i Runby, anmälan av antal lag senast 12 september
I samband med att Mohamed fått in antal lag koordinerar han tillsammans med de andra föreningarnas konsulenter och skapar ett spelprogram med exakta tider som kommer ut ca 7-8 dagar innan speltillfället.

Internligan för 2009:or

I år är det träningsgrupper med spelare födda 2009 som deltar i vår alldeles egna Internliga. Internligan är en halvdags aktivitet där spelarna ska få möjlighet till att spela så många 5-manna matcher som möjligt.
Alla tillfällen kommer att spelas och genomföras på Golfängarnas BP. Till respektive tillfälle måste ni från er träningsgrupp anmäla antalet lag från er träningsgrupp - vi rekommenderar att ett lag består av 7-8 utespelare och 1 målvakt. Ni anmäler hur många lag ni vill ha med till Mohamed Ali Omar via mail senast 12 dagar innan respektive tillfälle. Följande datum spelas Internligan:

  1. 24 maj på Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 12 maj.
  2. 7 juni på Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 26 maj
  3. 29 augusti på Golfängarnas BP, anmälan av lag senast 17 augusti.
I samband med att Mohamed fått in antal lag skapar han ett spelprogram med exakta tider som kommer ut ca 7-8 dagar innan speltillfället.

Arkiv