Heja fram Herrlaget lördag den 9 maj på Sundbybergs IP!

5 maj 2015 På lördag spelar herrlaget årets andra hemmamatch och motståndare för dagen kommer då vara Bele Barkarby IF. Matchstart är kl. 13:00 och arena är Sundbybergs IP.

Bele Barkarby slutade förra året på en tredje plats och var in i det sista med och tampades om de två översta platserna i serien. I år har Bele Barkarby på tre matcher lyckats skrapa ihop två poäng vilket de förmodligen inte är nöjda med. Dock ska man inte luras av poängen då vi vet om att Bele Barkarby är ett välspelat lag med flertalet duktiga fotbollsspelare.

Förra helgen förlorade Sundbybergs IK på bortaplan mot ett då för dagen kontringsstarkt IFK Österåker FK. Slutsiffrorna blev 2-0. Tre pinnar av nio möjliga är vad herrlaget hittills samlat på sig i en serie där inget lag har full pott. För att kunna samla på sig fler poäng känner herrlaget nu att de behöver ert stöd.

Kom ner till Sundbybergs IP på lördag för att dels kolla på fotboll och även ta del av det fina vädret som påstås råda under lördagen. Vi kommer givetvis ha fiket öppet där vi säljer kaffe, fikabröd, korv, dricka och annat smågott.

Match: Sundbybergs IK - Bele Barkarby IF
Datum:
Lördag den 9 maj
Plats:
Sundbybergs IP
Tid:
13:00Kommentar P07 ursvik kommer och hejar på!
- Mattias. 6 maj 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv