SIK Fotboll arrangerar 3-mannaspel med möjlighet att utmana herrlaget!

27 maj 2015

Lördag den 6 juni arrangerar Sundbybergs Stad ett Nationaldagsfirande på Golfängarna som är ett av Sveriges största firande med flera tusentals besökare. Vi - SIK Fotboll - har tidigare år valt och getts förtroende att ha korvförsäljning under dagen. Vi kommer även i år att driva korvförsäljning på plats. 

3-mannaspel på Nationaldagsfirandet 

SIK Fotboll vill hylla formen spontantfotboll - som oftast spelas 3 vs 3 - genom att arrangera en möjlighet att spela en form av turnering/sammandragning som äger rum under nationaldagsfirandet den 6 juni. Förra året hade vi samma arrangemang med lyckat resultat och i år strävar vi efter att se ännu fler delta i fotbollsspelandet.

 Vi ser följande fördelar med arrangemanget:

• Vi är närvarande och syns i ett stort kommunarrangemang
• Barn, ungdomar och unga vuxna uppskattar vår närvaro
• Vi syns inför många besökare i Sundbyberg
• Vi breddar vårt varumärke som Fotbollsklubb och tas som seriös fotbollsaktör av fotbollsutövare samtidigt som blir starkt förknippade med ”spontanfotboll"

Sundbyberg IK's herrlag har anmält ett lag och ser fram emot arrangemanget!

Sammandraget vänder sig från 9 år och uppåt och ni anmäler ert lag - som består av 3-5 spelare - till Senai på senai@sik.org. Det finns också möjlighet att anmäla lag på plats.

Vi kommer starta sammandraget kl 14 vid Golfängarnas BP och spelar på så länge det finns barn, ungdomar och vuxna som är där och spelar. Precis som beskrivet ovan vill vi hylla formen spontanfotboll och bidra till att Nationaldagsfirandet i Sundbyberg förknippas med fotboll. Vi - SIK Fotboll - vill gärna att ni som träningsgrupp, föräldrar, syskon, medlemmar etc. sprider detta till barn och ungdomar. Observera att det spelar ingen roll hur lagen ser ut, det kan var kompisar från laget eller skolan - huvudsaken är att ni är där och spelar! 

Arkiv