Lyckad releasefest för Sundbybergsmodellen

13 maj 2015 Tisdagen 12/5 hölls det en stor releasefest för boken Sundbybergsmodellen, vår nya läroplan för fotboll. Till festen var alla våra ledare och ett antal speciella gäster inbjudna. Det blev en mycket uppskattad tillställning där Stockholm Catering som vanligt bjöd på mycket goda tilltugg.

Många speciella gäster

svff

Bland gästerna fanns Karl-Erik Nilsson (ordförande SvFF, vänster på bilden), Håkan Sjöstrand (generalsekreterare SvFF, höger på bilden), Tommy Söderberg (fd Förbundskapten SvFF), Janne Mian (tränare IF Elfsborg), Jonas Riedel (Djurgårdens IF och Sollentuna FK), Henok Goitom (ordförande och tränare Kista Galaxy, spelare i AIK) och Björn Karlström och P-Å Gester (Gamla SIKare). Vi hade även bjudit in representanter för kommunstyrelsen, moderklubben och våra grannklubbar Vasalund, AIK, Rissne, Ursvik och Norrort United. 

Under kvällen berättade Roberto och Stephanos om boken och om sektionens utvecklingsarbete fram till Sundbybergsmodellens förverkligande. Janne Mian gav sin bild av bokens betydelse. Därtill blev det bokutdelning och mycket minglande. Fantastiskt roligt och ett stort tack från fotbollsstyrelsen och våra konsulenter till alla er som kom.

Nu går vi in i nästa fas!

Nu är alltså vår läroplan för fotboll, Sundbybergsmodellen, ute bland våra ledare. Det betyder att vi steg för steg nu ska börja jobba in den som en självklar del av verksamheten och hur vi tänker fotboll i Sundbybergs IK Fotboll. Vi kommer att använda boken som en given utgångspunkt för våra interna utbildningar och fotbollskonsulenternas arbete riktas i fortsättningen in på att hjälpa alla ledare att jobba enligt Sundbybergsmodellen.

Hur får jag min bok om jag inte var där?

Under releasen kunde alla ledare hämta ut sin bok. De ledare som inte ännu hämtat ut boken kommer att få veta hur och när inom kort. För att inte överbelasta fotbollskonsulenterna ber vi er avvakta deras information.

Boken kommer också att delas ut till alla våra övriga betalande medlemmar/spelare. Det sker preliminärt i augusti 2015. Vi återkommer med mer information om hur det ska gå till.

Arkiv