Medlems- och sektionsavgifter

12 maj 2015 En stor del av våra inkomster kommer från att våra medlemmar betalar sina medlems- och sektionsavgifter. Utan inkomsterna minskar våra möjligheter till personal på kansliet, materialinköp, att hålla nere medlemsavgifter mm. Fram till nu har vi för det här året (2015) skickat ut första fakturan och en första påminnelse. Positivt är att vi fått in många betalningar, dock inte så många som vi ska.

Betalda avgifter och registrerad i Myclub en förutsättning för att få delta

Avgifterna skickas ut via post till alla registrerade medlemmar och ledare. Om du inte fått inbetalningskort är du antingen inte registrerad medlem eller så har din lagledning registrerat fel adress. En förutsättning för att delta i våra aktiviteter är du är registrerad och att avgifterna är betalda.

Påminnelser skickas ut 18/5

Måndag den 18/5 skickar vi ut fakturapåminnelse nummer 2. Den som dittills inte har betalat har då fram till och med onsdag 27/5 på sig att göra det. Betalas inte medlems- och sektionsavgifterna tills dess blir spelaren avstängd från att delta:

  • Vid match om man betalat sektionsavgift men inte medlemsavgift
  • Vid match och träning om man inte betalat vare sig medlems- eller sektionsavgift
En lista på vilka spelare i varje träningsgrupp som ännu inte betalat avgifterna kommer att skickas till respektive träningsgrupps lagledare. Vid betalning av medlems- och sektionsavgift registrerar kansliet det och meddelar spelarens lagledare att avstängningen har hävts och att spelaren kan träna och spela match.

Har du svårt att betala?

Vi vill att så många som möjligt ska få spela fotboll hos oss, men det är ett oundvikligt lägsta krav att betala medlems- och sektionsavgift. Skulle det vara så att du behöver hjälp med en avbetalningsplan där du delar upp betalningen i flera mindre inbetalningar så går det att ordna. Mejla då till kansliet@sik.org.

Kommentar Hej, Lämnade kontaktuppgifter för några veckor sedan till faktura för min dotter som tränar med F2012 och gärna vill fortsätta. Vill bara stämma av så vi inte missat den då jag inte sett till någon faktura. Emma Savela pnr 120307-4941 Humblegatan 18B 17239 Sundbyberg Vårdnadshavare Anna Karlsson Tfn: 073-9889705 E-post: Anna.c.karlsson77@gmail.com Vårdnadshavare Andreas Savela Tfn: 070-6116095 Andreas.savela@outlook.com Hälsar Anna
- Anna Karlsson. 14 jun 2021 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv