Årsmötet 2015, sammanställning

7 mars 2015
Onsdagen den 4 mars genomförde vi för andra året SIK Fotbolls årsmöte på vårt mycket speciella sätt. Tillsammans har vi alla ledare och styrelsen skapat förståelse för sektionens möjligheter och begränsningar och satt en gemensam prioritering som ska styra verksamhetens resurser 2015. 

Uppslutningen var mycket stor, ännu större än förra året, och nästan alla träningsgrupperna var samlade. 55-60 ledare närvarade. Stämningen var på topp när vi genomförde vår prioriteringsövning tillsammans. Resultatet är nu insamlat och sammanställt. Klicka på länken nedan så ser du den.


På mötet berättade vi också om den nya Sundbybergsmodellen som nu är klar och väntar på tryck. Du kan läsa innehållsförteckning och innehåll här nedan.


Ännu en gång stort tack till alla som kom och bidrog till det här unika årsmötet och gjorde det till en mycket positiv händelse. 
Kommentar När e det vi ska träffas och vilken tid
- Abret. 28 jan 2016 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv