Viktig information om träningstider som berör alla!

30 mars 2015 I samband med den nyrenovering som gjorts av Sundbybergs simhall har de som renoverat varit tvungna att köra över Sundbybergs IP med lastbilar. Det har lett till att Sundbybergs IP blivit bucklig och på vissa delar av planen ospelbar. Kommunen har bestämt sig för att fixa till dessa ospelbara ytor och preliminär starttid för renovering är om cirka 1 till 2 veckor. När vi fått exakt startdatum bekräftat kommer även ni få det i form av en nyhet. Renoveringen i sig är beräknad att ta mellan 2 till 3 veckor. Under den perioden kommer inga lag få träna på Sundbybergs IP vilket innebär att de lagen behöver plats på andra planer. Nedan följer ett händelseförlopp om hur ditt lags träningstider ser ut närmaste period:

9- och 11-manna
  • Innan renovering: Från och med onsdag den 1 april tills att renovering startat gäller tiderna som kallas för innan renovering startar. De tiderna hittar ni genom att klicka på nedanstående länk.
  • Under renovering: Rissne IP, Ursviks IP, Hallonbergens BP och Golfängarnas BP kommer vara de planer vi under en 2 till 3 veckors period sprider ut oss på då Sundbybergs IP inte kommer vara tillgänglig.
  • Efter renovering: Antingen har gräset öppnat och då gäller tiderna som heter efter renovering och naturgräset öppnar. Om inte så gäller de träningstider som var innan renovering. Efter gräset öppnar träningstiderna hittar ni genom att klicka på nedanstående länk.
  • Tiderna för innan, under och efter renovering hittar ni genom att klicka här.

Lekis, 5- och 7-manna

  • Ordinarie träningstider: De tider som gäller för er innan renovering av Sundbybergs IP är också de som gäller efter renovering. Era ordinarie tider hittar ni genom att klicka på nedanstående länk.
  • Under renovering: Träningstiderna för ert lag kan under denna period komma att se annorlunda ut i vart ni tränar och vilken tid ni tränar. Detta då alla lag som egentligen tränar på Sundbybergs IP behöver få plats på andra planer. För att få reda på hur er träningstid ser ut under renoveringen av Sundbybergs IP klickar ni här. Ert lags namn följs då av underrubriken Under renovering och tid och plats därefter. Om ni inte har blivit tilldelade en under renoveringstid innebär det att ni inte blir påverkade av renoveringen och fortsätter med era ordinarie träningstider.
  • Era ordinarie tider och under renovering tider hittar ni genom att klicka här.Arkiv