Damlaget har spelat sin första träningsmatch

3 mars 2015 Söndag den 1 mars spelade Sundbybergs IK's damlag sin första träningsmatch för året. Inte bara att det var första matchen för det nystartade damlaget utan det var dessutom ett derby mot Ursviks IK som även de till i år startat igång deras damlagsverksamhet. Sundbybergs IK gick denna gång segrande ur striden med en 6-1 vinst och bjöd stundtals på väldigt fin fotboll. Vi tackar Ursviks IK för matchen och ser fram emot framtida möten då lagen spelar i samma serie.

Damlagets status
Sedan i december då damlagsverksamheten startades i gång har hela 28 spelare varit med och tränat! Det stoppar oss dock inte från att ta in fler spelare utan vi vill att så många som möjligt som vill spela fotboll ska få möjlighet till att spela fotboll. Om du vet med dig att du har en vän, kollega, klasskamrat eller kanske du själv som tidigare spelat eller spelar fotboll och är sugen, ta kontakt med Senai Berhane så hjälper han dig med de frågor du har samt när och var damlaget tränar.

Arkiv