Sundbyberg IK's Damlag med i reklamfilm!

20 mars 2015 Tisdagen 17 mars var produktionsbolaget Onside nere på damlagets träning.  De har av Folksam och Svenska Fotbollsförbundet fått i uppdrag att skapa en reklamfilm som ska hjälpa till att marknadsföra lanseringen av en ny tjänst. Denna reklamfilm blev Sundbyberg IK's Damlag som en av två klubbar i hela landet erbjudna att medverka i! Vi tycker det är väldigt roligt att vårt nystartade Damlag uppmärksammas och vi ser fram emot resultatet av inspelningen. Reklamfilmen kommer i första hand publiceras i hemsidor relaterade till Svenska Fotbollsförbundet och andra lags hemsidor runtom i landet. När den är färdigproducerad kommer möjligheten till att få se den finnas via vår hemsida.

Damlaget har även en fotograf som följt de denna vecka och kommer att följa de nästa vecka. Han arbetar för den internationella nyhetsbyrån AFP som ska samla bilder från olika damlag världen över. Projektet är inför Dam-VM 2015 och bilderna kommer sedan visas under en sportfestival, Sportfolio, som äger rum i södra Frankrike.


Arkiv