Idrottshallarnas öppettider under sportlovet

9 februari 2015 Vecka 9 mellan måndag den 23 februari och fredag den 27 februari är det sportlov. Sportlovet förknippas ofta med att idrottshallarna stänger igen. I år kommer dock idrottshallarna ha öppet ordinarie tider vilket medför att alla våra SIK-lag får möjligheten att träna på precis som vanligt.
Den skillnad som blir är att Lilla Alby skolans idrottshall har stängt från måndag den 23 februari till och med onsdag den 25 februari. Detta på grund av färdigställande av pågående renovering.

Om ni redan nu vet med er att ni under sportlovet inte ska träna meddela Moe om det senast onsdag den 18 februari. Det ger oss möjlighet att erbjuda er tid till andra som under sportlovet vill träna extra. Moes kontaktuppgifter hittar ni genom att klicka här.

Arkiv