Damlaget är igång och tränar för fullt!

3 februari 2015 I slutet av år 2014 bestämde sig styrelsen och fotbollsledningen i samråd med de äldsta flicklagen i Sundbybergs IK Fotboll om att göra en ordentlig insats för att starta upp vårt damlag. I dag består damlaget av en trupp på 16 spelare och de tränar två gånger i veckan. Den energi och träningsvilja som spelarna hittills visat bekräftar att tillfället för igångsättningen av vår damlagsverksamhet inte kunde vara bättre.

Fler spelare behövs
Som tidigare nämnt består damlagets trupp av 16 spelare. Även om laget är nystartat är kvalitén på träning god då huvuddelen av spelarna anslutet från division 1 till och med division 4 lag. För optimala tränings- och matchförhållanden skulle damlagets trupp behöva utökas med 4 till 6 spelare. Om du vet med dig att du har en vän, kollega, klasskamrat eller kanske du själv som tidigare spelat fotboll och är sugen på att starta igång igen ta kontakt med Senai Berhane så hjälper han dig med de frågor du har samt när och var damlaget tränar.

Arkiv