Härlig uppslutning till årsmötet...

24 februari 2015

Väldigt roligt att så gott som samtliga träningsgrupper är representerade och vi hittills är minst 70 personer som kommer på årsmötet den 4:e mars; härlig uppslutning! Ni som redan är anmälda påminn gärna era kollegor som inte hunnit anmäla sig än att det fortfarande kan det.

Vill också passa på och påminna de träningsgrupper som inte hunnit anmäla till årsmötet att göra det då årsmötet är tillfället att prioritera kansliet och fotbollskonsulenternas tid. Vad tycker ni att de ska fokusera på? Är man inte med på årsmötet så är det ett missat tillfälle att prioritera kansliets och fotbollskonsulenternas tid.

För de träningsgrupper som har spelare som ska mottaga pris kan ni meddela de att vara på plats i samband med årsmötets start d.v.s. kl. 18:00.

Årsmötet äger rum i Folkets Hus i Sundbyberg, startar kl. 18:00 och beräknas sluta 21:00.

HÄR KAN DU ANMÄLA DIG TILL ÅRSMÖTET>>

Arkiv