Lagfotografering den 28 mars

17 februari 2015

Idrottsfoto kommer och fotograferar alla våra 5- och 7-manna träningsgrupper lördag den 28 mars i Ängskolans idrottssalar mellan kl. 09:00 och 17:00. Idrottsfoto kommer att ta dels en lagbild dels individuella bilder. För att kunna ta en individuell bild behöver ni fylla i en beställningsblankett och medta den till fotograferingen. Viktigt att den fylls i innan fotograferingen då det hjälper oss undvika eventuella förseningar. Blanketten hittar ni genom att klicka på länken ovan.

Ett fotograferingsschema har skapats för våra 5- och 7-manna träningsgrupper. Ni finner det genom att klicka på länken ovan. En rekommendation är att vara på plats i god tid då väldigt många kommer behöva byta om samtidigt.

Vad gäller kläder så finns:

  1. ledartröjor att låna om ni inte har det. 
  2. Matchtröjor att låna för gruppen om detta skulle vara något som ni inte har sedan tidigare. 
  3. För de som vill, men inte har, finns shorts och strumpor att köpa på Stadium i Bromma Blocks.

För de träningsgrupper som tränar i Ängskolan blir det då ingen träning lördag den 28 mars.
Arkiv