Regler för lagkassor

13 februari 2015

I alla träningsgrupper stöter man förr eller senare på knepiga frågor kopplade till hur man ska hantera lagets kassa. Här får du ett antal riktlinjer och förtydliganden från fotbollsstyrelsen. Det finns i huvudsak två typer av frågor. Den första handlar om vart och hur kassan ska administreras. Den andra om behovet av lagkassa, storlek, pengainsamlingar och lagaktiviteter. 

Läs mer här: Regler för lagkassor >>

Styrelsen har gjort sitt bästa för att reglerna ska tillåta att så många olika typer av familjer som möjligt ska kunna delta i våra fotbollsaktiviteter. Reglerna utgår från att det som förenar oss är i första hand att spela och träna fotboll och att det ska vara möjligt för alla. 

Om du har frågor om innehållet eller vill komma med förslag om hur det kan förbättras, så är du välkommen att kontakta våra fotbollskonsulenter. Kom ihåg att tala om hur du konstruktivt tycker att ändringen ska vara och vad ändringen löser för problem. Dina synpunkter kommer då att tas upp på nästkommande styrelsemöte.

Arkiv