Nu är det 5 viktiga datum att tänka på

8 december 2015
Här nedan presenteras datum som är viktiga att hålla koll på både inför och efter årskiftet:


Inomhushallarna har julstängt
Mellan onsdag den 23 december och torsdag den 7 januari är inomhushallarna stängda. Därav kommer er träningsgrupp inte kunna bedriva inomhusträningar under dessa datum.

Julstängt på kansliet
Kansliet har stängt från och med kl. 13:00 tisdag den 23 december och öppnar åter måndag den 4 januari. Besök oss gärna på kansliet både innan och efter vi har julstängt, men boka tid i förväg så ni vet att kanslipersonalen inte är upptagen med andra lag.

S:t Eriks-cupen senast 23 december
Den 23 december är sista datum man kan avanmäla ett lag till S:t Eriks-cupen avgiftsfritt. Därefter får föreningen erlägga full avgift för utdragna lag. Senast 23 december ska er träningsgrupp kontakta Isaac eller Senai ifall ni vill dra ut ett lag. Om detta görs försent får träningsgruppen själv erlägga full avgift för försent utdraget lag.

Julafton 24 december
God Jul!!!

Nyår 1 januari
Gott nytt år!!!Kommentar Informationen om att inomhushallarna är stängda känns ju rätt irrelevant givet att åtminstone F06 och F08 fortfarande inte har fått några inomhustider. (Utgår ifrån att det gäller för alla andra också)
- Klaus Hammes. 9 dec 2015 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Ledarna i alla lag har fått veta vilka tider som gäller. Föreslår att du talar direkt med ledarna i ditt lag.
- Roberto. 12 dec 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv