Sumpan Cup Flickor & Pojkar

8 december 2015 I början av varje år arrangerar SIK Fotboll med hjälp av specifika lag inom fotbollssektionen Sumpan Cup. Det arrangeras både för pojkar i januari och för flickor i februari. 2016 års upplaga riktar sig till fotbollslag med spelare födda -07 till och med -04. Här nedan följer information gällande status kring cuperna.

Sumpan Cup Flickor
Det är endast ett fåtal platser kvar i i åldersklasserna -07 (4 platser) och -05 (2 platser). Om ni vet med er lag ni tidigare spelat mot som letar efter en Cup att deltaga i bör de anmäla sig fortast möjligt. Anmälan och mer information om cupen finner ni genom att klicka här. Ett spelschema kommer att skapas efter alla platser fyllts och deltagande lag betalat in cupavgiften.

Sumpan Cup Pojkar
Anmälan är stängd då vi fyllt deltagarantalet. Information om cupdag och plats finner ni genom att klicka här. Senast tisdag den 15 december kommer ett spelschema tilldelas deltagande lag och även läggas ut på hemsidan.

Arkiv