Härlig uppslutning på årets julfest

15 december 2015


Mutskandal

Lördag den 12 december bjöd Sundbybergs IK Fotboll alla sina ledare till julfest på Sundbybergs IK's kansli. Ett 40-tal ledare närvarade och taktiken inför festen var att äta julmat, umgås och mingla. Taktiken föll väl ut då flera av ledarna efter att ha ätit den goda maten både utökat sin (spel)bredd och med tiden blivit mer och mer spelbara för mingel. Under kvällen fick ledarna möjligheten att tävla mot varandra i ett quiz som våra fotbollskonsulenter konstruerat. Först att vinna var styrelsemedlemmen Stephanos Tecle men då han tidigare jobbat på kansliet och även har goda relationer med fotbollskonsulenterna luktade det korruption långa vägar. Stephanos uteslöts dessvärre från tävlingen. I efterhand har det visat sig att Stephanos Tecle i sin roll som herrlagstränare mutade till sig alla svaren av fotbollskonsulenten Senai Berhane, som tillika spelar i herrlaget, i utbyte mot en garanterad startplats i herrlaget kommande år. Elias Gergi. Stolt vinnare!

En ny vinnare var då tvungen att koras och det näst längsta strået drogs av Elias Gergi (bilden, ny tränare för Damjunior) som fick ta emot stående ovationer av sina ledarkollegor.  


Ta tillfället i akt

Vi, Sundbybergs IK's kansli och styrelsen, vill tacka alla ledare som närvarade och även uppmana andra ledare att ansluta till ledarfester som arrangeras längre fram i tid. Det är ett ypperligt tillfälle att utbyta tankar, idéer och erfarenheter samt under avslappnade förhållanden lära känna varandra.

Vi på Sundbybergs IK Fotboll önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

julfest

Kommentar Jag visste det! Hur kunde han annars veta att det var Chelsea som spelade CL final 2012!
- Anonym. 16 dec 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv