Två SIK:are utvalda till årets idrotts- och ungdomsledare i Sundbyberg

15 december 2015
Denita Landegren och Madeleine Pallblad har bägge två tilldelats årets idrotts- och ungdomsledarstipendium i Sundbyberg. Stipendiet delas ut till individer som anses gjort värdefulla insatser för att främja idrotten och ungdomars fritid i Sundbyberg.
Bägge två är på olika sätt med och bidrar till just ovanstående. Denita som bland annat till vardags driver Sundbyberg IK's nystartade parasportsektion och tränar tre lag samt Madeleine som både är med vid varje bamsegympa och fotbollslekispass är två eldsjälar som ger många barn och ungdomar möjlighet att idrotta på lika villkor. Något som de i år var högst delaktiga i att arrangera var SM och Nationella spel för personer med funktionsnedsättning. De gör ett fantastiskt jobb, vi är väldigt stolta över att både Denita och Madeleine tilldelats denna utmärkelse och väldigt glada att det är två SIK:are som valts ut att mottaga stipendiaten.
 
received_10153811914373588
(Fr. v. Mikael T. Eriksson (Kommunstyrelsens ordförande), Madeleine Pallblad, Denita Landegren)

Arkiv