Fotbollslekis fortsätter att vara en succé!

1 december 2015


7 nya träningsgrupper

Sundbybergs IK Fotboll har aldrig tidigare haft så många lekisdeltagare som vi haft i år. Årets deltagare som är födda 2010 är ca 140 st och är indelade i 7 träningsgrupper (2 flickgrupper och 5 pojkgrupper). Konsulenterna var med och drev träningarna för de 7 grupperna i 12 veckor. Därefter har träningarna fortsatt fast med de nya tränarna och ledarna som tillsats. Engagemanget från dessa föräldrar som klivit in i sina nya tränar- och ledarroller har varit fantastisk. De har till och med redan gått sin första internutbildning! Vi, Sundbybergs IK Fotboll, vill önska er hjärtligt välkomna och ser fram emot en massa glädjefyllda år.

Alla barn födda 2010 är välkomna

Det är aldrig försent att börja spela fotboll i Sundbybergs IK. Om du vill läsa mer om vår fotbollslekisverksamhet och anmäla ditt barn för att vara med i fotbollslekis, klicka här.


Arkiv