Damlaget upp till Division 4!

6 november 2015 Vi har nu fått veta med säkerhet att vårt nystartade Damlag har gjort Herrlaget sällskap och blivit uppflyttade en division! Efter 9 vunna matcher av 12 möjliga, och med en målskillnad på 41-15, slutade laget på andra plats i Division 5. Det betyder att vi redan första året efter uppstarten tar klivet upp. Extra kul med tanke på att många av våra egna ungdomar varit med och debuterat.  

Tack till alla inblandade!

Mycket kul att konstatera att flick- och damlagssatsningen som inleddes i samarbete med våra äldre flicklag har fått omedelbart fotfäste. Och satsningen fortsätter! Till nästa säsong har vi även ett damjuniorlag med en dedikerad tränare i full gång. 

Grattis!

468195946
Foto: Jonathan Nackstrand

Är du intresserad av att provspela?

Kommentar Stort Grattis!!!
- Herrlaget. 9 nov 2015 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Grattis! Vi i damjuniorlaget ser fram emot ett bra samarbete under 2016 :)
- Damjunior. 9 nov 2015 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Kul! Det är ni värda!
- Magnus Lindberg. 11 nov 2015 (Svara på inlägg | Abuse)
Kommentar Yes va roligt!
- Madeleine. 11 nov 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv