Tack till alla som närvarade vid årets Fotbollsavslutning!

18 november 2015 Att få se så många SIK medlemmar samlade på samma plats samtidigt var en fantastisk syn. En av dagens stora höjdpunkter för många barn var att det delades ut medaljer och där övriga medlemmar, föräldrar, syskon, mor- och föräldrar etc samtidigt hejade på.

Vi hade även lyckan av att ta del av flertalet matcher som spelades under dagens gång. Spelare som tillhör våran yngsta kull födda -10 spelade för första gången en match för SIK och var oavsett resultat euforiska efteråt. Vi hade även match där Sumpan Allstar delade upp sig i två lag och spelade, två lag som består av spelare med diverse funktionsnedsättningar. Glädjen i matchen var obeskrivlig och om du satt i publiken var det omöjligt att inte bli smittad.

Två tävlingar ägde rum i slutet av dagen. Den ena var en jongleringstävling där vinnaren återigen heter Constantino Capotondi och representerar P00. Den andra tävlingen var en straffsparkstävling och vinnaren där heter Nils Berg från P99. Nils utsågs därmed till SIK Fotbolls bästa straffskytt. Slutligen kan vi konstatera att dagen blev den fotbollsfest vi ville att den skulle bli.

Vi tackar E-handelsföretaget inkClub som gav oss möjligheten att kunna dela ut varsin boll till alla våra spelare.

Ifall ert lag inte deltog vid Fotbollsavslutningen och ni vill hämta medaljer till spelarna, kontakta Isaac och boka en tid ni kan komma förbi kansliet. Hans uppgifter finner ni genom att klicka här.

Arkiv