Lagkassehantering - Ylva åker på semester

24 oktober 2015 Ylva Wastesson, fotbollssektions kassör och hela klubbens bokförare, åker på semester mellan torsdag den 5 november och  onsdag den 18 november. Ylva hanterar alla träningsgruppers lagkassor och betalar bland annat in träningsgruppers cupavgifter, domarkvitton, träningslägerskostnader etc. Om din träningsgrupp har någon form av avgift eller kostnad som ska hanteras är det viktigt att ni senast onsdag den 4 november har vidarebefordrat fakturor som skall betalas. Efter den 5 november och fram till den 18 november finns inga möjligheter att hantera lagkassor och betalningsärenden.
Kommentar Hej ! Sharon Ghebrehiwet född 0305071706 har åter igen börjat spela fotboll med sin grupp tisdag och onsdagar
- RAHWA. 4 nov 2015 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv