Licensiering och spelarlegitimation för F/P 00

13 januari 2015 Året då spelaren fyller 15 år skall han/hon licensieras hos Svenska Fotbollsförbundet.

Med blanketten bifogas ett kort av spelaren, av typen ”passfoto/skolfoto”, som inte är äldre än ett år. Detta används sedan till den så kallade spelarlegitimationen som är obligatorisk från 15 års ålder, och som lagledaren måste ha med sig till varje match för att spelaren skall kunna representera laget vid match. Spelarlegitimationen kostar 20:-/legitimation och är en kostnad som sektionen står för. Legitimationsunderlag finns och hämta hos kansliet från och med torsdag den 22 januari.

Gällande licensieringsblanketten som ni finner i länken ovan behöver spelares vårdnadshavare underteckna och kryssa i både fotbollspelarelicensen och futsallicensen. 

Vi behöver få in licensieringsblanketten och spelarlegitimationsunderlag (med foto) för att ni ska kunna spela i S:t Erikscupen senast måndag den 2 mars .  
Arkiv