Inför Herrlaget vs IFK Viksjö

30 september 2014

På lördag den 4 oktober kl. 14:00 spelar Herrlaget match hemma på Sundbybergs IP. Besökare är IFK Viksjö som senast lagen möttes lyckades slå Herrlaget med 2-1. Herrlaget har sedan den matchen inte förlorat och har en 10-matchers förlustfri svit. Matchen är även Herrlagets sista seriematch för året.

Herrlaget lyckades i förra omgången med bedriften att säkra kvalplatsen - andraplatsen - som nykomling. Andraplatsen ger Herrlaget möjligheten att få spela kvalmatcher i ett försök att komma upp i division 2. Kvalet går till så att man först möter ett kvalplatslag från en annan div.3 serie i en hemma- och bortamatch. Hemmakvalmatchen spelas preliminärt onsdag den 8 oktober och bortamatchen den 11:e eller 12:e oktober. Lyckas Herrlaget ta sig förbi den omgången möter man ett div. 2 lag som ligger på nedflyttningskvalplats. Preliminära datum för andra kvalomgången är 18-26 oktober.  

Men nog om kvalet och mer om helgens match. På lördag har vi Stadium som matchvärdar och de delar även ut pris till matchens lirare. SIK Fotboll kommer att grilla på plats och som vanligt ha fiket öppet. Vi - SIK Fotboll - ser gärna att så många som möjligt tar sig ner till IP och hejar fram Herrlaget till en härlig revansch mot IFK Viksjö som är det enda laget vi inte tagit poäng mot i år.

Ses på lördag!

Arkiv