Inför Bele Barkarby IF FF vs Herrlaget

23 september 2014

På söndag den 28 september kl. 17:00 spelar Herrlaget borta i en direkt avgörande match kring topplaceringarna av div. 3 Östra Svealand.

Med endast två matcher kvar ligger Herrlaget på en andra plats två poäng framför helgens motståndare Bele Barkarby som också vill knipa åt sig den åtråvärda kvalplatsen. Dock skall det mycket till för Bele Barkarby att rubba Herrlagets hittills förlustfria höstsäsong. Stämningen i truppen är fortsatt strålande och att denna grupp växt genom årets gång är det ingen tvekan om. 

Vi - SIK Fotboll - ser gärna att de som har möjlighet att ta sig till Veddestavallen och stötta vårat Herrlag i denna slutkamp om uppflyttning till div. 2 gärna gör det, all support är mycket välkommet.

Ses på söndag!


Arkiv