Heja fram Herrlaget lördag den den 30 augusti!

19 augusti 2014

Herrlaget gör sin första säsong i division 3 sedan 2002 och har hittills genomfört comebacken på bästa möjliga vis. Vi ligger för tillfället på kvalplats upp till division 2 vilket är ett otroligt facit för en nykomling. Senast Sundbybergs IK spelade division 2 fotboll var på 60-talet! Med andra ord så ligger vi bättre till än vad vi gjort på flera årtionden. 

Just nu är läget i truppen väldigt bra och vi är befriade från skador och gänget består av ett härligt gäng killar som bidrar till en mycket bra stämning.

Lördag den 30 augusti spelar vi mot Älvsjö AIK kl 13:00 på Sundbybergs IP och vi behöver ditt stöd så ta med dig ditt lag och heja fram oss riktigt ordentligt och vi siktar givetvis på att slå publikrekord i år. Årets bästa publiksiffra är 170 och nu vill slå det med råge! Kom ihåg - nu kör så vi det ryker och missa inte vår kamp mot division 2!

Ses lördag den 30:e!

För att läsa mer om Herrlaget och dess framfart klicka här>>


Arkiv