Fotbollsskolan 2014 slår rekord!

25 juni 2014

Fredag den 20 juni stängde vi webbanmälan för 2014 års Fotbollsskola och i år har vi slagit rekord! Det är över 250 barn anmälda - vilket är klart fler än tidigare vid den här perioden.

Det går inte längre att anmäla sig till Fotbollsskolan via webben då vissa åldersgrupper är fulla. Om du vill efteranmäla ditt barn till Fotbollsskolan kontakta Senai Berhane för att ta del av om det finns plats i den åldersgruppen.

Klicka här för att komma till Senai's kontaktuppgifter>>

För er som redan har anmälda barn gäller följande:

  • Ni har precis fått en faktura eller får en faktura vilken dag som helst - när fakturan är betald så är anmälan komplett.
  • Kallelsebrev till Fotbollsskolan med ytterligare info kommer per post och på webben vecka 31.
  • Om ni i anmälan inte anmält en allergi eller mat som barnet inte får äta gör det omgående till Senai Berhane. Observera att det är mycket viktigt att vi får denna info i tid!
  • Vi brukar få frågor kring gruppindelning och vi brukar att dela in grupperna utifrån den träningsgrupp barnen spelar i - vilket innebär att barnen tillhör samma grupp som sin lagkamrater.
  • Observera att kansliet har stängt mellan den 3 juli och 20 juli och har en klart begränsad möjlighet att besvara frågor rörande Fotbollsskolan

 

Arkiv