Besök Sommarkvällsfotboll

24 juni 2014


Vad är Sommarkvällsfotboll?

Det är precis som vår Kvällsfotboll, men nu även på sommaren. Målet är att erbjuda barn, ungdomar och vuxna från 9 år och uppåt en trygg och meningsfull fritidssysselsättning på tider då det finns ett stort behov av detta.  Kvällsfotboll arrangeras av Sundbybergs IK tillsammans med ledare från Hallonbergen samt även en bra uppbackning från Sundbybergs Stad. Platsansvarig är Asmerom "Acke" Tekie

När är kvällsfotboll?

Kvällsfotbollen arrangeras varje fredag och lördag i Hallonbergshallen alt. Hallonbergens BP. På fredagar och lördagar är det mellan 19:00 och 22:00 för barn, ungdomar och vuxna från 9 års ålder till och uppåt. Vi samlas i Hallonbergshallen så får väder och vind avgöra om vi spelar inomhus eller utomhus. 


Vad ska jag göra för att vara med?

Din enda uppgift är se till och vara där och ha inomhusskor och inomhuskläder (inga jeans) alt utomhuskläder och utomhusskor. Du behöver inte anmäla dig i förväg, det räcker med att du dyker upp. Glöm inte att ta med dig kompisarna!!

Arkiv