SIK Fotbolls utrymme på Stadium är påfylld och kompletterad!

6 maj 2014 SIK Fotbolls utrymme på Stadium i Bromma Blocks är påfylld och kompletterad med nya kläder. Vi har sen tidigare haft shorts, strumpor, väskor och byxor där. Vi har i butiken kompletterat med ytterligare plagg vilket är en tröja i WTC-material utan zip (bara krage) och en tröja med "halvzip" i WTC-material.

Vi har också infört en ny rutin vilket är att vi från kansliet vid ett tillfälle per vecka kontaktar Stadium för att ha koll på hur påfyllt det är med våra artiklar i butiken då vi fått en del klagomål på att det varit tomt eller slut.

Vi kommer inom kort att förbättra vår profilguide genom att komplettera den med bilder och annat för att underlätta hanterande och beställande av kläder för våra medlemmar.
Kommentar Hej, Undrar om man kan köpa den vanliga sik jackan Adidas hitta den inte på Stadium,
- Malin. 3 jun 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Arkiv