Ordningsrutiner för förråden på Sundbybergs IP och Golfängarna

6 maj 2014 Vi har under dagen rensat och städat ur förråden på Sundbybergs IP och Golfängarnas BP. Vi vill med denna nyhet skapa framtida rutiner för att alltid hålla det snyggt och rent i förråden. Nedan kommer anvisningar per förråd så att kansliet får en möjlighet att skapa rutiner.

Golfängarnas BP
Vi behöver veta vilka träningsgrupper som har sitt material i förrådet så att vi kan skapa ett schema där varje träningsgrupp under någon period ansvarar för att hålla ordning och rent i förrådet. Vi kommer från kansliet sätta upp bilder på hur de ska se ut och samtidigt presentera riktlinjer som underlättar ordningen.

Mejla Senai på senai@sik.org ifall er träningsgrupp förvarar material i förrådet. Mejla Senai senast måndag 12 maj. 

Sundbybergs IP
Vi behöver veta vilka träningsgrupper som har sitt material i respektive utrymme. Klicka på länken ovan för att ta del av en skiss över alla utrymmen. Mejla Stephanos på stephanos@sik.org vilket utrymme ni har samt vilken kod ni ni har till kodlåset. Mejla Stephanos senast måndag 12 maj.

Vi kommer att skapa ett schema med ordningsansvar per träningsgrupp under en period, exempelvis en städvecka, och för att underlätta ordningen kommer kansliet sätta upp bilder på hur det ska se ut och samtidigt presentera ordningsriktlinjer. 

Arkiv